ARBETA HOS OSS

Vi söker erfarna tekniker!

WR-IT har varit verksamma sedan 2002 med Norrköping som bas. Här ifrån hjälper vi både små och stora kunder med hela deras IT-miljö. Vi är med från ax till limpa och arbetar med mottot att ta fram de lösningar som är absolut bäst för kunden och deras verksamhet.

Vi arbetar tillsammans som ett team med högt till tak där alla medarbetare är med i processen att utveckla våra kunders miljöer, våra arbetsmetoder och rutiner. Vi har också en bred portfölj för att kunna hjälpa kunderna med alla olika delar i miljön vilket bidrar till ett arbete med omväxlande arbetsuppgifter.

Nu är vi i behov av ytterligare personal. Vi söker självgående tekniker som varit med i branschen en längre tid med god teknisk- och social erfarenhet av att sköta egna kunder.

I arbetsuppgifterna ingår förutom de tekniska och sociala bitarna även att ta fram kundspecifika lösningar och presentera lösningar och kostnader för kund. Att få hem affären är ju ett plus.

Du förstår kundens verksamhet och kundens behov. Utifrån det hjälper du till att utveckla deras verksamhet med hjälp av rätt IT-lösningar.

Personen vi söker bör ha lång erfarenhet av och jobbat med:

Skapa kundrelationer
Windows Servrar och klienter
Domän och Active Directory
Nätverk, DNS, VPN
Brandväggar, VPN-tunnlar
Fjärrstyrning
Virtuella miljöer, Hyper-V, VMware
Microsoft 365, Microsoft 365 Premium tjänster är meriterande
Azure som arbetsplattform
Systemfelsökning. Felsökning av kundens alla IT-delar. Oberoende av leverantör.

Krav på minst B-körkort, bil finns.
Krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Skicka omgående er ansökan till info@wr-it.net