ARBETA HOS OSS

Erfaren IT-tekniker till WR-IT

Är du intresserad av att arbeta med utveckling, drift och underhåll av framtidens IT-lösningar?

Företaget har haft ett utvecklande år och rekryterar nu nästa kollega till teamet.

Det kommer att finnas stora möjligheter att kunna vara med och påverka beslut tillsammans med din närmsta chef och resterande medarbetare. Vi ser att du är en lagspelare som bidrar och delar med dig till teamet. Vi är en mindre organisation med korta beslutsvägar där dina tankar och idéer blir en del av vår framgång.

Har du en relevant utbildning eller gedigen arbetslivserfarenhet som IT-tekniker och vill arbeta på ett innovativt, familjärt företag där du får möjlighet att utveckla dig själv samtidigt som du får vara en del av företagets utveckling och även kunna påverka och utveckla lösningar mot våra kunder?

Om tjänsten

I rollen som IT-tekniker är du företagets ansikte och röst utåt och har mycket kontakt med våra kunder och deras användare. Du har ansvar för vissa av våra kunder och arbetar ofta på plats hos kund eller via fjärrstyrning från vårt kontor. Din insats kommer att bidra till både vår och våra kunders fortsatta framgång. Vi söker därför dig som kan hjälpa kunden rent tekniskt, men som också kan få kunden att känna sig väl bemött. Du tar emot och hjälper kunden via e-post, telefon och fjärrstyrning. Om ärendet blir för omfattande eller komplicerat tar du hjälp av dina kollegor.

Vi söker dig som har goda tekniska kunskaper inom

• Windows Server-miljöer
• Virtualisering (VMware samt Hyper-V)
• Backup (Veeam)
• Installation och administration av datorer
• IT-säkerhet
• Microsoft 365 (SharePoint, Exchange, Azure AD etc.)
• Uppsättning och underhåll av företagsnätverk

Dina personliga kunskaper

• Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom området
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• God arbetsvana inom ärendehantering
• Lösningsorienterad och naturlig social förmåga
• B-körkort

Företaget erbjuder

Du får stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll och med företaget. IT-branschen är snabbt föränderlig och variationen i uppdragen är stora med tanke på företagets breda utbud av lösningar och stora variation av kunder. Du får bygga personliga relationer till flera av våra kunder och använda din expertis för att hjälpa dem att använda IT på ett bättre sätt. Din fasta arbetsplats och utgångspunkt blir vårt kontor på Lindövägen i Norrköping.

Om företaget

WR-IT ÄR EN IT-PARTNER SOM TAR HELHETSANSVAR FÖR DIN IT-MILJÖ

Vi har sedan starten 2002 arbetat för att ligga i teknikens framkant och vi följer ständigt den tekniska utvecklingen vilket har resulterat i att vi kunnat erbjuda flexibla, kundanpassade lösningar tillika goda, trogna och långvariga kundrelationer.

Vår drivkraft och affärsidé bygger på att din verksamhet alltid skall ha en problemfri, säker och trygg IT-miljö och vi gör allt för att leva upp till det förtroende vi fått eftersom du som kund är det viktigaste för oss.

WR-IT drivs numera tillsammans med Forss IT i Katrineholm. Tillsammans är vi ca 25 medarbetare som olika kompetenser inom IT som ger stora möjligheter att skapa attraktiva erbjudanden till våra kunder.

Skicka er ansökan till info@wr-it.net

Vid frågor om tjänsten, kontakta Christian Wallinder på telefon 0150-66 26 58