Nyheter

Att arbeta i skuggan av Corona

Att världen drabbats av en av de värsta pandemierna i vår tid undgår såklart ingen och alla måste tänka till lite extra på hur man hanterar vardagen. Här på WR-IT vill vi så klart kunna vara tillgängliga för att hjälpa alla våra kunder i så stor utsträckning som möjligt under den här svåra tiden. Därför är vi väldigt noga med att hålla på hygienråden som Folkhälsomyndigheten gett ut gällande bland annat handhygien, avstånd och kanske viktigast av allt, om vi själva uppvisar några symptom.

Hur kan vi göra arbetsflödet smidigare?

Just nu är det många som ställer om sitt sätt att arbeta genom att framför allt jobba hemifrån. Detta kan göras på flera olika sätt och självklart kan vi hjälpa er genom att bedöma hur ni på bästa sätt samarbetar, kommer åt data och fortsätter hålla hjulen i rullning genom arbete på distans.

Vi kan hjälpa er att sätta upp gemensamma lagringsytor som man kommer åt via fjärranslutningar, sätta upp verktyg för kommunikation och möten och mycket mera. Här finns verktyg som SharePoint, Teams, virtuella servrar och mycket mera som kan göra samarbete på distans så smidigt och smärtfritt som möjligt.

Kontakta oss idag så tittar vi på hur vi kan hjälpa er!