Tjänster

Fota med WR-IT

Är det kanske dags för nya, fräscha personalbilder till hemsidan? Eller vill ni fotodokumentera ett renoveringsprojekt av era fastigheter? Kanske vill ni ta bilder av en lokal inför en försäljning? Då ska ni prata med oss!

En leverantör för alla behov

Fototjänster är kanske inte det allra första man tänker på i samband med IT, men i många fall kan det vara närmare relaterat till varandra än vad man kanske tror. Och som en komplett leverantör av IT-relaterade tjänster tar vi vara på den erfarenhet vi har på plats och erbjuder en komplett portfolio av fototjänster.

Personalfotografering med Estate Consulting

Vår medarbetare Samuel Edström har mångårig erfarenhet av de flesta typer av fotografering. Med modern utrustning kan vi därför erbjuda sådana saker som personalfotografering och fotografering av miljöer, produkter eller sammankomster för reklammaterial eller hemsida.

Vi jobbar även mycket med fotografering av hyresobjekt och omgivande miljöer för presentation av lokaler och affärsområden samt produktfotografering som sätter era produkter i centrum. Har ni ett behov av att fotografera så löser vi det tillsammans med er!

Miljöfotografering i Knäppingsborg för Castellum

Även inom detta segment strävar vi så klart efter att ligga i teknikens framkant och vi vill också även här att våra kunder ska kunna känna att de får en komplett, noggrann och bekväm service från början till slut.

”Fotografering handlar mycket om god kommunikation, lyhördhet och en förståelse för kundens önskemål och behov.

Då jag har mångårig erfarenhet som fotograf gällande personalfotograferingar, produkt & miljöfoto, fastighetsfotografering och mycket mer är jag övertygad om att vi tillsammans med er som kund kommer att skräddarsy bilder som på ett professionellt sätt kommer att marknadsföra just ert företags behov.”

Samuel Edström, WR-IT

Kontakta oss så kommer vi och plåtar er!

Några kunder vi fotograferat och fotograferar åt:
Developing Design, GKAK, Byggkoordinator, A2H, Estate Consierge, Estate Consulting, Ekonomiloftet, Framgångsrik Försäljning, Castellum, Heimstaden, Erlandssons Bygg, UX Home, Östgöta Fastighetsmäklare, Brink Förnickling