VÅR KOMPLETTA PORTFÖLJ MED TJÄNSTER

Vi vill i alla lägen leverera en så anpassad och komplett lösning som möjligt till våra kunder. Vi har därför avtal med de flesta leverantörer när det gäller hård- och mjukvara samt molnbaserade tjänster. Detta innebär att vi håller konkurrenskraftiga priser och utför snabba leveranser.

Vi har även en bred och relevant kunskapsbas som gör att vi kan hjälpa dig som kund med ett stort antal tjänster från de enklaste sakerna som att byta mobiltelefoner, installera nya, kompletta arbetsplatser till att bygga upp hela nätverk och serverlösningar.

Nedan kan ni läsa mer om de olika områden vi kan hjälpa er med. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi vad vi kan hjälpa just er med.

HÅRD- & MJUKVARA

Genom nära samarbete med ledande leverantörer kan vi leverera alla typer av hårdvara, noga utvalda för att passa era behov.

Alla typer av IT-relaterad hårdvara utvecklas ständigt. Därför arbetar vi ständigt, i nära samarbete med våra leverantörer, för att vara väl pålästa om ny teknik och nya modeller för att kunna leverera de bästa lösningarna.

Vi arbetar med allt från stationära datorer, laptops, alla typer av kringutrustning och skrivare till serversystem skräddarsydda specifikt för din verksamhets behov.

SERVICE & SUPPORT

Precis som din bil behöver IT-utrustningen regelbunden översyn. Låt oss sköta det åt er, på plats eller i vår välutrustade verkstad.

Genom att teckna serviceavtal med oss kan ni låta oss sköta löpande service och underhåll av datorer, servrar, nätverksutrustning med mera. På så sätt har ni alltid senaste uppdateringarna och vi kan se behov av att byta ut hela eller delar av utrustningen innan de orsakar driftstopp eller i värsta fall dataförlust.

I vår verkstad kan vi även uppgradera befintlig utrustning med nyare delar så som hårddiskar, grafikkort etc.

MOLNTJÄNSTER

Fler och fler av de stora leverantörerna erbjuder idag molnbaserade alternativ för saker som lagring, e-post, back-up med mera. Självklart har vi med dessa typer av produkter i vår portfölj.

Genom våra leverantörer kan vi erbjuda de flesta typerna av molnbaserade tjänster vare sig det rör sig om mailsystem, delad lagring, system för intern och extern kommunikation med mera.

Vi kan även erbjuda molnbaserade virtuella serversystem för olika applikationer som till exempel en egen molnbaserad terminalserver, egen dedikerad fillserver och liknande.

NÄTVERK & INFRASTRUKTUR

När allt fler tjänster är beroende av internet blir det mer och mer viktigt att man har ett nätverk som är stabilt och klarar att flytta stora mängder data. Låt oss bygga det åt er.

Genom att se till både nuvarande och framtida behov kan vi bygga både fasta och trådlösa nätverk som står emot dagens, och framtidens, nätverksbehov.

Vi jobbar med tillverkare som redan idag är i framkant, men som även står för stor utveckling som gör det enklare att förbättra och utöka nätverk om behovet uppstår.

RÅDGIVNING & PROJEKTLEDNING

I alla projekt, vare sig det gäller nybyggnation, flytt eller ombyggnad av lokaler eller liknande så är det många saker att tänka på. Låt oss hjälpa till.

Med vår breda erfarenhet kan vi hjälpa till redan från en mycket tidig punkt i projekteringen av en ny kontorslokal, nya kontors- eller mötesrum, ett renoverat vardagsrum eller vad det nu än må handla om.

Vi kan ta hand om en mindre eller större del av projektet för att avlasta er, där vi hanterar allt som har med vår del av projektet att göra från början till slut.

LJUD & BILD

I dag kan man presentera ljud och bild på väldigt många sätt och vi kan hjälpa er att lösa era behov ifrån ax till korn.

Vi arbetar med etablerade märken inom ljud och bild för att kunna leverera kvalité hela vägen. Vare sig det handlar om att hänga TV-apparater, bygga inbyggda ljudsystem, kompletta mötessystem eller trådlöst ljud så kan vi tillgodose era behov.

Med mångårig erfarenhet hjälper vi er hela vägen från planering, inköp och montering till driftsättning.

KAMERAÖVERVAKNING

Kamerasystem används i allt större utsträckning för att övervaka lokaler, passager, obemannade anläggningar etc. Det är också ett allt vanligare komplement till traditionell larmövervakning av både hem och företagslokaler.

Vi bygger skräddarsydda system med stor skalbarhet där vi kan sätta upp kameraövervakning i allt från mindre lokaler eller hus till anläggningar och kontor på större områden eller olika lokaliseringar.

Samtliga system bygger på rörelseaktiverad detektering med inspelning där man kan övervaka kamerorna direkt eller via mobil eller surfplatta.

WEBTJÄNSTER

Vi kan leverera en stort antal olika webrelaterade tjänster för att täcka alla behov inom de flesta områden relaterade till webben.

Vi erbjuder hosting för hemsidor på vår dedikerade server, tjänster för hantering av domännamn och DNS samt enklare typer av e-postlösningar.

Vi kan även hjälpa till att underhålla och uppdatera era befintliga hemsidor eller hjälpa till att skapa en ny hemsida till er, där vi med hjälp av våra övriga tjänster kan erbjuda ett helt paket.

FOTOGRAFI

Vilket behov man än må ha inom fotografering har vi både utrustning, kunskap och erfarenhet att lösa det åt er.

Vi arbetar med sådana saker som personalfotografering för hemsidor och företagspresentationer, fastighetsfotografering för objektbeskrivningar och fastighetspresentationer, miljöfotografering för pressunderlag och arkiv och mycket mera.

Med professionell utrustning utför vi fotografering på plats eller i vår fotostudio. Alla bilder efterbehandlas och levereras i format passande för olika medier så som web eller tryck.